menuIn-Car TechnicsDany Vandewalle - 8700 Tielt - 0475 876 743
Inrichting

Inrichting

Inrichting bedrijfsvoertuigen

Iets opgeven om iets anders te krijgen? Maar eigenlijk wil je allebei.

Daarom stond bij het ontwerp van deze nieuwe generatie bedrijfswageninrichting integratie centraal. Het resultaat is een ware revolutie met voordelen waar u vroeger alleen maar van droomde.

Integratie houdt het combineren van onderdelen in, zodat ze samenwerken en een geheel vormen (het woord komt oorspronkelijk van het Latijnse integer, dat volledig betekent). Dat is niet zo eenvoudig als het klinkt. Het maken van een inrichting voor voertuigen waarbij elk onderdeel een bijdrage levert om aan tegenstrijdige eisen te voldoen is een grote uitdaging. Of eigenlijk: was.

Het nieuwe Modul-System is de eerste volledig geïntegreerde bedrijfswageninrichting ter wereld. Op basis van modules, maar volledig aan de klant aangepast. Een extreem laag gewicht, maar toch duurzaam en veilig. Een stijlvolle uitstraling die bij het interieur van het voertuig past. En de lijst is nog veel langer. U hoeft niets op te geven. U krijgt gewoon het beste van beide werelden. Het geheim achter het design is eenvoudig maar toch geavanceerd: elke module is gebaseerd op een gepatenteerd T-vormig rails van hoogwaardig staal met de ideale afmetingen 27x27 mm. Dit vormt de basis voor vrijwel eindeloze ombinaties waardoor de modulariteit ongekend is. De T-rails maakt ook naadloze en veilige bevestiging van accessoires mogelijk.